VIP reizen

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een VIP reizen. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde VIP reizen en vakanties. Naast deze VIP reis die wij speciaal geselecteerd hebben, kunt u ook een kijkje nemen bij de bijzondere en exclusieve reizen die wij in Afrika, Europa, Azië, Amerika en Australië te bieden hebben.

Dhoni Mighili: Privacy en luxe op uw prive eiland

VIP"Dhoni Mighili is a very private affair" beweren de eigenaars van het resort. Al tijdens uw tocht van de luchthaven naar dit unieke eilandje in het Ari atol begrijpt u dat dit geen loze kreet is. Als u niet voor een watervliegtuig hebt gekozen, wordt u door uw persoonlijke "Thakuru", de butler, welkom geheten aan boord van uw eigen dhoni, het traditionele vaartuig van de Malediven. U zult merken dat deze 20 meter lange dhoni met kapitein en twee bemanningsleden een grote rol zal spelen tijdens uw verblijf. Het is uw privé-jacht!

Op Dhoni Mighili aangekomen wordt u naar een van de 6 villa's gebracht. Deze door tropische vegetatie omringde en met riet bedekte Beach Bungalows kijken uit over zee en zijn comfortabel ingericht met natuurlijke materialen. Ze beschikken over airconditioning, ventilator, espressomachine, minibar, geluidsinstallatie, luxe badkamer met ligbad en een ommuurd binnenplaatsje voor een tropische douche in de openlucht. Twee bungalows hebben een grotere binnenplaats met een klein privé-zwembad. Hebt u aan één villa niet genoeg, dan bestaat de mogelijkheid het eiland in zijn geheel te huren.

Meer informatie over deze: VIP reizen

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Verblijf in The Peninsula gelegen in het hartje van Hong Kong, de bruisende metropool van het Oosten.

VIP Hong Kong, de bruisende en onvergelijkbare metropool, is gelegen aan de zuidoostkust van China aan de monding van de Parelrivier. De stad staat bekend om haar luidruchtige Chinese festivals, interessante markten zoals de Bird & Jade Market en de avondmarkt van Temple Street.

Interessante musea als The Cultural Center, het Hong Kong Museum of Art en het Space Museum zijn een bezoek meer dan waard. Het door ons geselecteerde hotel, The Peninsula, ligt aan de Salisbury Road in Kowloon, hét mekka voor de winkelliefhebber. Op een paar minuten lopen vertrekt de historische Star Ferry, die u naar Hongkong Island aan de overkant brengt. Varend door Victoria Harbour kunt u rustig genieten van alle bedrijvigheid waar de Chinezen met recht zo beroemd om zijn.

VIPThe Peninsula is niet zomaar een luxe hotel, het is een instituut waarvan er maar enkele in de wereld te vinden zijn. Het opende haar deuren in 1928 en is het oudste hotel van de stad. Al met al is dit een uniek hotel met dito faciliteiten op een bijzondere locatie, dat haar cliëntèle op vorstelijke wijze ontvangt, zoals ook koningin Beatrix heeft mogen ervaren. U verblijft in een courtyard harbour view room in het hoofdgebouw. Deze kamers hebben uitzicht over het voorplein en gedeeltelijk uitzicht over de haven en de skyline van Hongkong.

Meer informatie over deze: VIP reizen

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Op vakantie naar het prachtig gelegen Huka Lodge.

VIPIs er een mooiere aankomst op een vakantiebestemming denkbaar? De helikopter vliegt laag over het kristalheldere water van Lake Taupo en landt vervolgens op het groene gazon in de voortuin van een prachtige lodge. Voortuin is niet direct het juiste woord, dit is het uitgestrekte park rondom de beroemde Huka Lodge.

Zeventig jaar geleden hoorde de Ier Alan Pye verhalen over de visrijke meren en spectaculaire watervallen rond Taupo. Hij ging er heen en was zo onder de indruk van de schoonheid van deze streek, dat hij onmiddellijk een stuk terrein kocht en er de Huka Lodge bouwde. Het kreeg steeds meer bekendheid om zijn warme gastvrijheid, de uitstekende maaltijden en zeker ook vanwege de kans om een zeldzame regenboogforel te vangen in de snelstromende Waikato rivier. VIPHet gastenboek werd gevuld met namen van vele hoogwaardigheidsbekleders en beroemdheden. In 1984 hebben Anne Marie en Alex van Heeren de Huka Lodge gekocht. Zij hebben het met veel bezieling tot een van 's werelds meest bijzondere lodges uitgebouwd. Het is onderdeel van "The Leading Small Hotels of the World" en heeft vele internationale onderscheidingen ontvangen. De gastenlijst is nog altijd even indrukwekkend. Prins Willem-Alexander en Máxima verbleven hier tijdens hun huwelijksreis, maar ook koningin Beatrix, koningin Elizabeth, Barbra Streisand en Bill Gates zijn enkele van de bekende gasten, die hier telkens terugkeren

Meer informatie over deze: VIP reizen

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Overzicht Informatie