Vakantie Zuid-Afrika

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een Vakantie Zuid-Afrika. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde reizen en vakanties in Afrika. Naast reizen in Afrika bieden wij u bijzondere en exclusieve reizen in Europa, Azië, Amerika en Australië.

Prachtige natuur in Zuid-Afrika

Het land, zo groot als de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Spanje, beschikt over nationale parken, wildreservaten, prachtige natuurgebieden, moderne steden, dorpjes met de typische Afrikaanse markten en stadjes met een Oud-Hollandse ambiance en fraaie stranden. De slogan "een wereld in één land" komt dan ook volledig tot zijn recht.

Elk jaargetijde heeft zijn charme. De Zuid-Afrikaanse winterperiode (juni t/m augustus) is uitermate geschikt om het wild te observeren, de lente (september t/m november) is ondanks de grotere kans op regen de populairste periode vanwege de vele bloeiende struiken en planten. De zomer (januari t/m februari) is ondanks de soms hoge temperatuur een goede reisperiode en de herfst (maart t/m mei) kenmerkt zich door een zacht klimaat en een mooie herfstachtige natuur.

 

Midden in het Private Game Reserve prachtig gelegen suites met safari's mogelijkheden

vakantieSediba Private Game Lodge is gelegen in het Welgevonden Private Game Reserve. Het is ruim drie uur rijden of één uurtje vliegen van Johannesburg. De locatie in het noordwestelijk deel van het natuurreservaat, ook wel bekend als de Waterberg, is adembenemend. Een groot voordeel is dat het Waterberg gebied (37.000 hectare) volledig malariavrij is en dat u, met een beetje geluk, de Big Five aantreft.

Meer informatie over deze: vakantie Zuid-Afrika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Ontdek het prachtige Madikwe Game Reserve tijdens uw safari

vakantie 's Morgens vroeg gaat u met uw ranger in een open jeep op zoek naar de werkelijkheid en de mooie momenten die een verblijf hier zo onvergetelijk maken?een luipaard, inderdaad lui uitgestrekt op een boomtak, een neushoorn, olifanten of misschien een roedel wilde honden. Na de brunch wordt het wellicht nog spannender als u meegaat op een wandeltocht door de bush. De ranger geeft uitleg over bomen en planten en verrast u met verhalen over hun magische krachten. Hij laat u vruchten proeven en wijst op onbekende vogels, die u zonder hem nooit gespot had. Na deze fascinerende tocht is het heerlijk afkoelen in het kleine zwembad, bijvoorbeeld gevolgd door een massage in het Wellness Centre.

Meer informatie over deze: vakantie Zuid-Afrika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Een nostalgische Victoriaanse treinreis dwars door Zuid-Africa

vakantie De trein zet zich langzaam in beweging en de barman reikt u een glas om op dit heugelijke feit een toast uit te brengen. Overal waar de prachtige trein voorbij tuft, zwaaien de mensen vriendelijk en vol bewondering. Omdat kolen en water onderweg moeilijk te krijgen zijn, wordt na een uur de stoomlocomotief gewisseld voor een elektrische en dan is het tijd u feestelijk te kleden voor het diner, dat plaatsvindt in de nostalgische ambiance van het restauratierijtuig. De chef tovert heerlijke creaties op tafel, die vergezeld worden door een selectie uitstekende Zuid-Afrikaanse wijnen. U leert snel uw medepassagiers kennen en waarschijnlijk praat u nog wat na in het gezellige salonrijtuig. Misschien wisselt u ervaringen uit over eerder gemaakte reizen met de "Pride of Africa", zoals deze trein trots genoemd wordt.

Meer informatie over deze: vakantie Zuid-Afrika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Onze selectie in Afrika Kaart vakantie Zuid-Afrika