Vakantie Zambia

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een Vakantie Zambia. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde reizen en vakanties in Afrika. Naast reizen in Afrika bieden wij u bijzondere en exclusieve reizen in Europa, Azië, Amerika en Australië.

Een indrukwekkende wandelsafari door de afrikaanse wildernis

vakantieDe Luangwa vallei in Zambia markeert het einde van de Great Rift Valley en is een van de laatste natuurparadijzen van Afrika. Er zijn slechts een paar wildparken in Zambia, maar die kunnen wel aanspraak maken op de titel "Best Game Parks of Africa". Het nationale park "South Luangwa" in zambia is er één van.

Het is zo groot als Wales (9000 km²) en ligt geïsoleerd in de wildernis. De 500 kilometer lange rivier de Luangwa meandert als een slang door de beboste vallei. In dit gebied kunt u onder leiding van hoog gekwalificeerde rangers tijdens uw vakantie dag- en nachtsafari's maken. U bent te gast bij Robin Pope, de vroegere protégee van de inmiddels overleden Norman Carr. Deze legendarische man was ooit parkopzichter en ontwikkelde hier het concept van de nu beroemde wandelsafari's.

vakantieNa aankomst op het vliegveldje van Mfuwe wordt u na de vlieg reis naar het Nkwali Camp gebracht, waar de zes kamers over de rivier uitkijken en beschikken over een openluchtbadkamer. Vanuit de bar, gebouwd rond een grote ebbenhouten boom, heeft u een schitterend uitzicht over het park. Er is een zwembad om tussen de safari's door verkoeling te vinden.

Meer informatie over deze: vakantie Zambia

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Onze selectie in Afrika Kaart vakantie Zambia