Vakantie Tanzania

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een Vakantie Tanzania. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde reizen en vakanties in Afrika. Naast reizen in Afrika bieden wij u bijzondere en exclusieve reizen in Europa, AziŽ, Amerika en AustraliŽ.

Een indrukwekkende vakantie in het hartje van afrika

U zult voor een reis naar Tanzania kiezen als u het meest imposante van de Afrikaanse dierenwereld wilt bezoeken. De ongereptheid, het wild in hun natuurlijke omgeving, de enorme kuddes antilopen en zebra's, de authentiek levende Masai bevolking, het wereldberoemde Serengeti, Mt. Kilimanjaro en de Ngorongoro Krater zijn slechts enkele voorbeelden van de boeiende aspecten die Tanzania biedt.

 

Adembenemend uitzicht vanuit uw suite gelegen op de Ngorongoro Krater

vakantieAdembenemend is de tocht 's ochtends vroeg vanaf de kraterrand naar de 600 meter diepe Ngorongoro krater. Superlatieven schieten tekort om de immense caldeira te beschrijven, die op 2200 meter hoogte ligt en is erkend als Werelderfgoed door de UNESCO. De Ngorongoro was ooit een vulkaan zo hoog als de Kilimanjaro, maar blies zich 3 miljoen jaar geleden op. De krater zonk weg in de bodem om zo een perfecte enclave te vormen voor de 25.000 dieren die hier leven.

Meer informatie over deze: vakantie Tanzania

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Het meest romantische eiland voor de kust van Tanzania

vakantie ' Zanzibar is een van die namen op de wereldbol, die bij iedereen de associatie met een sprookje oproept. Dat is niet zo vreemd, want het komt al voor in het oude verhaal van Sinbad de Zeeman, dat door Arabische handelslieden werd meegebracht toen zij in de 8e eeuw op deze eilanden aankwamen. Het eiland ligt voor de noordoostkust van Zanzibar op slechts een uur rijden van Stonetown of Zanzibar City. Een speedboot wacht u op aan het strand om u in tien minuten naar dit droomeiland te brengen. Condť Nast Traveller is overtuigd: dit is een van de drie meest romantische vakantiebestemmingen ter wereld en dat kunt u onmiddellijk verifiŽren. Hier wacht u niets dan schoonheid en rust, een stralend wit strand, een tussen het tropische groen verscholen "hut" en dit alles overgoten met een licht gekruide zeebries. Hier bent u voor een paar dagen een barefoot contessa of een hedendaagse Robinson CrusoŽ en geniet u van het goddelijke paradijs. Je zou kunnen zeggen dat je geboekt hebt voor wat er niet is: alles wat ook maar in de verste verte het sprookje zou kunnen verstoren.

Meer informatie over deze: vakantie Tanzania

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Onze selectie in Afrika Kaart vakantie Tanzania