Vakantie Seychellen

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een Vakantie Seychellen. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde reizen en vakanties in Afrika. Naast reizen in Afrika bieden wij u bijzondere en exclusieve reizen in Europa, Azië, Amerika en Australië.

Een riante villa op het schitterende North Island midden in de indische oceaan

vakantieEen van de paradijselijke eilanden van de archipel is North Island, op 20 minuten vliegen van de luchthaven van Mahé. Dit stipje in de oceaan, zo groot als Monaco, ligt weliswaar ten noorden van Mahé, maar het werd North genoemd naar een Engelse vrouw, Marianne North. Zij was een rijke Victoriaanse dame die destijds de hele wereld afreisde om bijzondere flora in de natuurlijke omgeving te schilderen. North Island werd enkele jaren geleden aangekocht door een groep particulieren om er een veilig toevluchtsoord voor bedreigde plant- en diersoorten van te maken. Daar is dit bijna onbewoonde eiland volgens wetenschappers uitermate geschikt voor, want na 75 miljoen jaar geïsoleerd van het vasteland te zijn geweest, leven hier meer dan 70 soorten, die nergens anders voorkomen.

vakantieSlechts een beperkt aantal gasten kan zich hier voor een tijdje even beschermd en gekoesterd weten. Het concept van North Island wordt door de internationale pers omschreven als "barefoot luxury", "chique rustique" of "couture Robinson Crusoë". Haast behoort niet tot dit concept. Uw zeer riante villa (450 m²) is op een platform gebouwd waardoor het een verkoelend zeebriesje ontvangt. Handwerklieden uit de Seychellen en Afrika hebben het prachtig gedecoreerd met lokale hout- en steensoorten en daken van riet. De ruime slaapkamer heeft een kleedkamer, airconditioning, een schrijftafel en staat in verbinding met de enorme badkamer met marmeren bad en twee douches, waarvan één buiten. Punkah punkah ventilatoren verkoelen de overige ruimten. Een tweede slaapkamer kan ook als studeerkamer ingericht worden en een kleine keuken grenst aan de woon- en eetkamer. Het lijkt alsof u op een uniek privé-eiland terecht bent gekomen, zeker als u op het zonnedek van 200 m² uitkijkt over de zee en de tuinen.

Meer informatie over deze: vakantie Seychellen

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Onze selectie in Afrika Kaart vakantie Seychellen