Vakantie Langkawi

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een Vakantie Langkawi. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde reizen en vakanties in AziŽ. Naast reizen in Azie bieden wij u bijzondere en exclusieve reizen in Europa, Amerika, AustraliŽ en Afrika.


Luxieuze Pool-Villa's op het mythische eiland Langkawi, MaleisiŽ.

vakantie In het uiterste noordwesten van het Maleisische schiereiland is Langkawi het grootste en ťťn van de mooiste eilanden van een archipel, die niet minder dan 104 eilandjes telt. Op dit "mythische eiland", zoals de bevolking het met eerbied noemt, ligt The Datai.

Het is in 2004 door Condť Nast Traveller, na Raffles Hotel Singapore, uitgeroepen tot het beste resort van AziŽ. Het ligt verscholen aan een prachtige baai tussen de bergen met zijn weelderige regenwouden, indrukwekkende watervallen en de witte stranden van de Andaman Zee. In dit unieke kader speelt The Datai met verve zijn rol in het verstilde scenario van dit eiland: een lobby van zwarte steen verdwijnt in de emeraldgroene zee van de jungle, interieurs met kostbare vakantiehoutsoorten bewerkt met het ongekende vakmanschap van de lokale ambachtslieden, een zwembad omzoomd door het witte strand en daarachter de vlekkeloze gazons van de 18-holes golfbaan. De individuele paviljoens zijn begroeid met geurende frangipani en bougainville, waar vogels in de kleuren van de regenboog zachtjes kwetteren. Uw bed is opgemaakt als een altaar, terwijl een versgeplukte mango het nachtkastje siert. Er zijn 68 kamers en suites in het hoofdgebouw oprijzend tegen de heuvel als een oude stenen tempel. Nog eens 44 kamers zijn gesitueerd in villa's verspreid over de heuvel. Vanuit de door ons geselecteerde "pool villa's" leiden verschillende wandelpaden naar de diverse faciliteiten. Wees gerust u kunt altijd bellen voor een golfkarretje, dat u naar het restaurant brengt.

Meer informatie over deze: vakantie Langkawi

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze selectie in AziŽ Kaart vakantie Langkawi