Vakantie Botswana

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een Vakantie Botswana. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde reizen en vakanties in Afrika. Naast reizen in Afrika bieden wij u bijzondere en exclusieve reizen in Europa, AziŽ, Amerika en AustraliŽ.

Een prachtige safari door ongerepte afikaanse natuur

vakantieOm vijf uur in de ochtend kan het avontuur beginnen. De lucht is heerlijk fris en u warmt zich rond het kampvuur met een kop koffie. Wat toast of een plakje cake is voldoende, want na terugkomst wacht u een uitgebreide brunch. De ranger start de open jeep en u verlaat het kamp op weg naar spannende ontmoetingen met Afrika's wildlifein botswana. Uw gids weet alles over de omgeving en de dieren en hij wordt bijgestaan door een tracker, die hun sporen herkent en de richting aangeeft waar ze te vinden zijn. Mombo kreeg enkele jaren terug grote bekendheid toen de zeldzame wilde honden hier kuilen groeven, waarin ze hun jongen verstopten. Die kuilen zijn nu verlaten, maar met een beetje geluk kruist een roedel wilde honden het pad van uw jeep. Behalve de wilde dieren is er nog zoveel meer om van te genieten in botswana: de pracht van het landschap, zonsondergangen en bovenal de ongereptheid van dit gebied.

vakantieNa terugkomst in het kamp is het tijd voor ontspanning en de beloofde maaltijd. U kunt zich even opfrissen in uw tent -er zijn er in totaal twaalf- maar eigenlijk is het woord "tent" een understatement. Het is eerder een schitterend canvas paleisje. U beschikt over een groot bed met een walk-in muskietennet, een zitje, schrijftafel, dubbele douche, openluchtdouche, een flink terras en -ter vervolmaking-over een "kgotla", een met riet overdekte open ruimte met matras en kussens, waar u verkoeling kunt vinden tijdens de warmste uren. Uiteraard kunnen de echte "wildkampeerders" hier ook de (frisse) nacht doorbrengen. Het camp bezit een kleine bibliotheek met luie stoelen en een interessante boekencollectie over Afrika.

vakantieTussen de safari's door kunt u een verkoelende duik in het zwembadje nemen en vanuit het water het land afspeuren naar een dorstige olifant. 's Avonds bij het uitstekende diner gaan natuurlijk allerlei sterke verhalen rond tot u merkt, dat de dierenwereld buiten al volop aan de nacht is begonnen en duizenden geluiden weerklinken. Het is tijd om het hoofd te ruste te leggen en heerlijk veilig achter uw stukje canvas weg te dromen tot de volgende morgen zich aandient met nieuwe verrassingen.

Meer informatie over deze: vakantie Botswana

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Onze selectie in Afrika Kaart vakantie Botswana