Vakantie Afrika

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een Vakantie Afrika. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde reizen en vakanties in Afrika. Naast reizen in Afrika bieden wij u bijzondere en exclusieve reizen in Europa, Azië, Amerika en Australië.

Een reis naar Afrika is een terugkeer naar de oervorm, naar onaangetaste eco-systemen waar de vele diersoorten en de mens in harmonie leven. De natuur zal u bekoren, maar ook de ontwapenende vriendelijkheid van de bevolking. Hun vrolijkheid en eindeloos optimisme, ondanks de vaak barre omstandigheden waaronder zij leven, werken aanstekelijk.

 

Botswana: Een prachtige safari door ongerepte afikaanse natuur

vakantieOm vijf uur in de ochtend kan het avontuur beginnen. De lucht is heerlijk fris en u warmt zich rond het kampvuur met een kop koffie. Wat toast of een plakje cake is voldoende, want na terugkomst wacht u een uitgebreide brunch. De ranger start de open jeep en u verlaat het kamp op weg naar spannende ontmoetingen met Afrika's wildlifein botswana. Uw gids weet alles over de omgeving en de dieren en hij wordt bijgestaan door een tracker, die hun sporen herkent en de richting aangeeft waar ze te vinden zijn. Mombo kreeg enkele jaren terug grote bekendheid toen de zeldzame wilde honden hier kuilen groeven, waarin ze hun jongen verstopten. Die kuilen zijn nu verlaten, maar met een beetje geluk kruist een roedel wilde honden het pad van uw jeep. Behalve de wilde dieren is er nog zoveel meer om van te genieten in botswana: de pracht van het landschap, zonsondergangen en bovenal de ongereptheid van dit gebied.

Meer informatie over deze: vakantie Afrika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Mauritius: Luxieus hotel One&Only Le Saint Géran omringd door prachtige witte stranden en lagunes

vakantie

Hier wacht u een vorstelijk onderkomen in het vermaarde One&Only Le Saint Géran, dat schitterend is gelegen op de mooie landtong Belle Mare in een rustig park van 14 hectare. Het wordt omringd door lagunes en het helderblauwe water van de Indische Oceaan. Dit is het juiste adres om u volledig te laten verwennen. De 162 suites zijn elegant ingericht met hardhouten meubelen in beige en terra kleuren en voorzien van alle comfort. Na aankomst pakt de butler uw koffer uit -uiteraard alleen indien u dat wenst- en zorgt ervoor dat alles keurig gestreken in de garderobekast hangt. Ondertussen kunt u bijkomen in de open lounges met uitzicht over de tuinen en de zee.

Meer informatie over deze: vakantie Afrika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Zuid Afrika: Een nostalgische Victoriaanse treinreis dwars door Zuid-Africa

vakantie De trein zet zich langzaam in beweging en de barman reikt u een glas om op dit heugelijke feit een toast uit te brengen. Overal waar de prachtige trein voorbij tuft, zwaaien de mensen vriendelijk en vol bewondering. Omdat kolen en water onderweg moeilijk te krijgen zijn, wordt na een uur de stoomlocomotief gewisseld voor een elektrische en dan is het tijd u feestelijk te kleden voor het diner, dat plaatsvindt in de nostalgische ambiance van het restauratierijtuig. De chef tovert heerlijke creaties op tafel, die vergezeld worden door een selectie uitstekende Zuid-Afrikaanse wijnen. U leert snel uw medepassagiers kennen en waarschijnlijk praat u nog wat na in het gezellige salonrijtuig. Misschien wisselt u ervaringen uit over eerder gemaakte reizen met de "Pride of Africa", zoals deze trein trots genoemd wordt.

Meer informatie over deze: vakantie Afrika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Tanzania: Adembenemend uitzicht vanuit uw suite gelegen op de Ngorongoro Krater

vakantieAdembenemend is de tocht 's ochtends vroeg vanaf de kraterrand naar de 600 meter diepe Ngorongoro krater. Superlatieven schieten tekort om de immense caldeira te beschrijven, die op 2200 meter hoogte ligt en is erkend als Werelderfgoed door de UNESCO. De Ngorongoro was ooit een vulkaan zo hoog als de Kilimanjaro, maar blies zich 3 miljoen jaar geleden op. De krater zonk weg in de bodem om zo een perfecte enclave te vormen voor de 25.000 dieren die hier leven.

Meer informatie over deze: vakantie Afrika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Onze selectie in Afrika Kaart vakantie Afrika