Rondreis Mexico

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een Rondreis Mexico. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde reizen en vakanties. Naast rondreizen die wij speciaal geselecteerd hebben voor Mexico, kunt u ook een kijkje nemen bij de bijzondere en exclusieve reizen die wij in Afrika, Europa, AziŽ, Amerika en AustraliŽ hebben geselecteerd.

Luxe en schoonheid in Mexico

rondreisZand, zee en rotsen, deze uithoek van de wereld waar de Baja woestijn samensmelt met de Zee van Cortez is de ideale omgeving voor surfers, walvisliefhebbers en voor wie in alle rust in de nabijheid van de oceaan wil vertoeven.

Temidden van deze natuurpracht is Esperanza nog eens uniek gelegen op een ongerepte rotspunt van het schiereiland Baja California. Geen wonder dat Vogue Magazine hier de opnamen maakte voor de in juli 2004 gepubliceerde reportage "Beauty and the Beach" en dat Gwyneth Paltrow en Chris Martin in dit hotel verbleven tijdens hun huwelijksreis, overigens gevolgd door Paul McCartney en Heather Mills. Esperanza beschikt over alle faciliteiten van een groot resort ťn de charmes van een klein luxe hotel.

rondreisEr zijn slechts 50 suites en 6 privť-villa's, die in oppervlakte variŽren van 300 tot 1500 m≤. De villa's hebben binnen en buiten een woongedeelte dat wordt omgeven door grote terrassen met een schitterend uitzicht. Ook alle andere kamers bieden fraai zicht over zee en zijn gedecoreerd in moderne Mexicaanse stijl. U zult de originele kunstwerken en handgemaakte meubels waarderen en zeker ook de luxe extra's, zoals het mooie Frette linnen en de wollige badjassen. De ruime badkamers zijn voorzien van een bad en een douche met dubbele douchekoppen. Een stereo-installatie, televisie, DVD-speler, kluisje, minibar en een terras met hangmat completeren het geheel.

Meer informatie over deze: rondreis Mexico

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Overzicht Informatie