Reis Europa

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een Reis Europa. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde reizen en vakanties in Europa. Naast reizen in Europa bieden wij u bijzondere en exclusieve reizen in AziŽ, Amerika, AustraliŽ en Afrika.


Een verassende treinreis door Schotland

In de "Observation Car" geniet u van het uitzicht over de brede Firth of Forth, als de trein minutenlang over de imposante spoorbrug ratelt. De zogenaamde State Cabins zijn gehuisvest in originele Pullman (dag)rijtuigen en omgetoverd tot comfortabele in Edwardiaanse stijl ingerichte slaapcompartimenten. U beschikt over een eigen douche en toilet, zachte handdoeken, haardroger, luxe toiletartikelen, airconditioning en een ventilator. Voor roomservice hoeft u maar op het belletje te drukken.

Meer informatie over: Reis Schotland - The Royal Scotsman


Een unieke cruise naar de noordpool met een Ijsbreker

Eenmaal in het Arctisch gebied zult u onder de indruk zijn van de schoonheid van de gigantische ijsbergen die in alle stilte aan u voorbijglijden. Geologen en biologen houden aan boord interessante lezingen over de ontdekkingsreizigers van deze Arctische witte wereld met haar bijzondere flora en fauna waarna u, goed geÔnformeerd, per zodiak (rubberen sloep) aan land gaat om de omgeving te verkennen. Top of the bill zijn de zogenaamde 'flight-seeing' tours per helikopter. Stelt u zich eens voor wat een sensatie het is om te vliegen over de oneindige ijszee met baaien vol kruiend pakijs, over gletsjers en tussen mistflarden door ijsberen te zien hollen. Adembenemend is het om vanuit de lucht de Yamal, het sterkste schip ter wereld, omringd door het ijs te zien liggen.

Meer informatie over: Cruise naar de Noordpool - Yamal IJsbreker

 

Onze selectie in Europa Kaart reis Europa