Reis Azie

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een Reis Azie. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde reizen en vakanties in AziŽ. Naast reizen in Azie bieden wij u bijzondere en exclusieve reizen in Europa, Amerika, AustraliŽ en Afrika.


Verblijf in The Peninsula gelegen in het hartje van Hong Kong, de bruisende metropool van het Oosten.

reis Hong Kong, de bruisende en onvergelijkbare metropool, is gelegen aan de zuidoostkust van China aan de monding van de Parelrivier. De stad staat bekend om haar luidruchtige Chinese festivals, interessante markten zoals de Bird & Jade Market en de avondmarkt van Temple Street.

Interessante musea als The Cultural Center, het Hong Kong Museum of Art en het Space Museum zijn een bezoek meer dan waard. Het door ons geselecteerde hotel, The Peninsula, ligt aan de Salisbury Road in Kowloon, hťt mekka voor de winkelliefhebber. Op een paar minuten lopen vertrekt de historische Star Ferry, die u naar Hongkong Island aan de overkant brengt. Varend door Victoria Harbour kunt u rustig genieten van alle bedrijvigheid waar de Chinezen met recht zo beroemd om zijn.

Meer informatie over deze: reis Azie

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Ontdek de ongeŽvenaarde schoonheid van natuur en cultuur in Chiangmai - Thailand

reis In het hoge noorden van Thailand ligt de op ťťn na grootste stad van het land, Chiangmai met een fascinerende geschiedenis. Waarschijnlijk was dit gebied al meer dan 10.000 jaar lang bewoond, toen koning Mengrai hier het koninkrijk Lanna stichtte en Chiangmai in 1292 tot zijn hoofdstad maakte.

Lanna in het Thai betekent "land van een miljoen rijstvelden" en Chiangmai laat zich vertalen als "de nieuwe stad". En nieuw zal deze interessante stad voor u zeker zijn, omringd door een uitbundige natuur met rijstvelden, bossen, bergen en dalen en klaterende watervallen. In de omgeving kunt u indrukwekkende tempels en festivals bezoeken of met een bamboevlot de traag stromende riviertjes afzakken. Een tocht de bergen in om enkele van de fascinerende inheemse stammen te ontmoeten is een ware belevenis. Maar misschien is toch de 'belangrijkste bezienswaardigheid" van Chiangmai tegenwoordig het Mandarin Oriental Dhara Dhevi Resort.

Meer informatie over deze: reis Azie

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Singapore de toegangspoort tot het verre Oosten

reis Singapore, de toegangspoort tot het Verre Oosten is door en door kosmopolitisch. Op dit dynamische eiland ontmoeten Oost en West elkaar. Een ultramodern zakencentrum met flamboyante wolkenkrabbers, enorme winkelcentra en brede boulevards zorgen voor een vertrouwde westerse sfeer.

De exotische restaurants, oude wijken als Chinatown en Little India en de bonte mengeling van Aziatische nationaliteiten vormen de oosterse charme. reisWaar ooit het monumentale hart was van het Engelse koloniale tijdperk, staat het wereldberoemde Raffles Hotel. "The Grand Old Lady of the East" vervuld van grandeur en tijdloze stijl is een instituut in Singapore. In 1992, ruim 100 jaar na de opening, werd het tot nationaal monument verklaard en het is nu een van de belangrijkste trekpleisters van de stad


Meer informatie over deze: reis Azie

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Onze selectie in AziŽ Kaart reis Azie