Reis Amerika

Emotions verzorgt op maat het allerbeste van de wereld. De top op het gebied van bijzondere hotels, treinen, cruises, safari's en rondreizen. Kies nu voor een Reis Amerika. Elk product is met zorg gekozen en uniek in zijn soort. Hier onder ziet u speciaal geselecteerde reizen en vakanties in Amerika. Naast reizen in Amerika bieden wij u bijzondere en exclusieve reizen in Europa, Azië, Australië en Afrika.


Canada: Reis naar het drijvende King Pacific Lodge gelegen in een prachtige omgeving. De hemel op aarde als u van vissen houdt.

reisHet watervliegtuig is opgestegen in Prince Rupert aan de Canadese westkust van British Columbia. Het zet koers naar het zuiden richting Princess Royal Island, een groot afgelegen eiland dat behoort tot het Great Bear Rainforest.

Veertig minuten later na een onvergetelijke vlucht over fjorden en eilanden landt het op het beschutte water van Barnard Harbour en taxiet kalmpjes naar de King Pacific Lodge. Ver van de bewoonde wereld is deze drijvende lodge de meest luxueuze die ooit in dit gebied gebouwd werd. Het buitengewoon exclusieve hotel is slechts geopend van mei tot oktober, maar in die tijd is het dan ook een eldorado voor natuurliefhebbers. Hier vindt u de hemel op aarde als u van vissen houdt; werkelijk alles is mogelijk. U kunt in de snelstromende rivieren op zoek gaan naar zalm, in afgelegen meren proberen een forel te verschalken, de oceaan op gaan voor het spectaculaire zeevissen of kennismaken met de kunst van het fly fishing (vliegvissen).

Meer informatie over deze: reis Amerika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

New York: Verblijf in het legendarische St. Regis Hotel in het hartje van Manhatten

reisManhattan is het middelpunt van de beroemdste stad ter wereld, New York, en midden in Manhattan ligt een hotel, dat al een eeuw lang tot de wereldtop behoort, The St. Regis.

De geestelijk vader van deze grande dame van het hotelwezen was kolonel John Jacob Astor IV, die in 1902 een stuk grond kocht en in 1904 het hotel bouwde, dat sindsdien uitgroeide tot de legendarische vlaggendraagster van de St. Regis Hotels en Resorts keten. De kolonel was een man met visie: hem stond een sfeer voor ogen alsof de gasten in een privé-residentie logeerden -hij nodigde daadwerkelijk zijn eigen vrienden uit om op zijn kosten in de St Regis te verblijven- en installeerde tegelijkertijd 'moderne' voorzieningen, zoals een telefoon in elke kamer, een rookalarm en als voorloper van de airconditioning een luchtkoelingsysteem, waarbij men zelf de temperatuur kon regelen. Een spraakmakende vernieuwing was dat op elke verdieping kokers stonden, waarin men brieven kon posten.

Meer informatie over deze: reis Amerika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Luxe en schoonheid op uw vakantie in Mexico

reisZand, zee en rotsen, deze uithoek van de wereld waar de Baja woestijn samensmelt met de Zee van Cortez is de ideale omgeving voor surfers, walvisliefhebbers en voor wie in alle rust in de nabijheid van de oceaan wil vertoeven.

Temidden van deze natuurpracht is Esperanza nog eens uniek gelegen op een ongerepte rotspunt van het schiereiland Baja California. Geen wonder dat Vogue Magazine hier de opnamen maakte voor de in juli 2004 gepubliceerde reportage "Beauty and the Beach" en dat Gwyneth Paltrow en Chris Martin in dit hotel verbleven tijdens hun huwelijksreis, overigens gevolgd door Paul McCartney en Heather Mills. Esperanza beschikt over alle faciliteiten van een groot resort én de charmes van een klein luxe hotel.

Meer informatie over deze: reis Amerika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Jamaica: Verblijf in een van de mooiste en meest luxueuze villa's van de Caribbean, het Roaring Pavilion.

reisWie herinnert zich niet de klassieke scène uit de James Bond film "Dr. No", als Ursula Andress uit zee oprijst en op het strand zelfs Sean Connery sprakeloos is. Dit strand staat sindsdien bekend als James Bond Beach.

Hier stroomt de Roaring River in de Caribische Zee en het is de locatie van een van de mooiste en meest luxueuze villa's van de Caribbean, het Roaring Pavilion. Beroemdheden, wereldleiders en de top van het internationale zakenleven volgden in de voetsporen van Ursula en James en logeerden onder haar dak. Direct aan zee gelegen in een tuin van 2000 m² is dit de enige villa met een eigen spa en ideaal voor een groot gezin of een groep vrienden.

Meer informatie over deze: reis Amerika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Chili: Reis naar Torres del Paine: een van de meest indrukwekkende nationale parken van Zuid-Amerika.

reisHet 242.000 hectare grote park is uniek, omdat het alle landschappen van Patagonië in zich verenigt en een uitzonderlijk rijke flora en fauna bezit. Al bij binnenkomst in het park krijgt u een overzicht van dit bijzondere gebied: diepblauwe meren, rivieren en beken worden gevoed door de gletsjers, die van de Patagonische ijskap naar beneden stromen; in de verte ziet u 3000 meter hoge bergen en in het midden van het park rijzen de gigantische "cuernos"en "torres" van Paine hoog op als granieten wolkenkrabbers.

reisIn het centrum van deze grandioze natuur kijkt Atacama's zusterhotel uit over een azuurblauw meer, het Lago Pehoe. De Chileense architecten ontwierpen dit hotel met als grondgedachte, dat het een eenheid moest vormen met het indrukwekkende landschap rondom, zonder concessies te doen wat betreft comfort. U heeft vanuit de slaap- en badkamer een prachtig uitzicht over de bergen of de waterval. Water, vloeibaar of in gestolde vorm, is in deze streek overvloedig aanwezig. Ook in het hotel, waar u op uw gemak een paar baantjes kunt trekken in het grote langwerpige zwembad, in de sauna opwarmen en afkoelen of buiten in de jacuzzi genieten van de frisse lucht.

Meer informatie over deze: reis Amerika

Volledige Beschrijving Impressie Extra Informatie Prijzen

 

Onze selectie in Amerika Kaart reis Amerika